Ispita, o poveste cu întâlniri întâmplătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O privire inteligentă, ironică, amuzantă şi onestă asupra relaţiilor şi a tentaţiilor din cuplurile moderne. Closer este povestea a patru străini, a patru poveşti de amor, care se

O privire inteligentă, ironică, amuzantă şi onestă asupra relaţiilor şi a tentaţiilor din cuplurile moderne.

Closer este povestea a patru străini, a patru poveşti de amor, care se încâlcesc din ce în ce mai tare, singura şansă de a rezolva problemele fiind evadarea. Întâlniri întâmplătoare, atracţii la prima vedere, trădări accidentale sau asumate sau uneori, mai rău, premeditate, răni adânci, într-o distribuţie stelară: Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman şi Clive Owen. Inteligentul, dar fragil-pateticul Dan (Jude Law) nu se poate hotărî între iubita lui (Natalie Portman), o tânără chelneriţă care iubeşte posesiv, şi viaţa şi pe el, şi amanta sa rece şi intelectuală, fotografa Anna (Julia Roberts). Anna, la rândul ei, trăieşte o dramă similară, nefiind capabilă să aleagă între Dan şi proaspătul soţ, doctorul Larry (Clive Owen), un bărbat ameţitor de senzual, dar determinat şi brutal. Mai mult, Dan este cel care le-a pregătit întâlnirea.

În acelaşi timp, Larry o cunoaşte pe iubita lui Dan, care duce o viaţă dublă, în timpul nopţii, după fuga de Dan, ea fiind dansatoare într-un bar de noapte. Un film fără compromisuri, care poate speria un om normal, neobişunit cu unele răutăţi ale vieţii, în regia excepţionalului Mike Nichols.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite