Cipru: Două românce şi-au atacat patronul cu lovituri de ciocan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două românce şi-au atacat, cu lovituri de ciocan, patronul, după cum informează Cyprus Mail. Cele două femei au fost arestate sub acuzaţia de jaf armat, însă acestea au susţinut că s-au aflat în legitimă apărare.

Conforfm sursei citate, româncele susţin că s-au apărat deoarece bărbatul a încercat să întreţină relaţii sexuale cui una dintre ele.

Mai citiţi şi:

Franţa: Două românce au fost arestate preventiv pentru furt

Botoşani: „Măcel” la discoteca Fun City (GALERIE FOTO)

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a declarat poliţiei că se afla în locuinţa sa din Limassol, unde una dintre femei, o ospătăriţă în vârstă de 25 de ani, l-a atacat şi l-a lovit cu un ciocan. După ce a reuşit să smulgă ciocanul din mâna femeii, aceasta a fugit, împreună cu compatrioata sa în vârstă de 21 de ani.

El a afirmat că femeia a încercat să fure bani din locuinţa sa. Surse din cadrul poliţiei locale au afirmat că ambele femei locuiau temporar în casa bărbatului, care a fost internat în spitalul din Limasol, însă se află în afara oricărui pericol.

Cele două femei au precizat, la poliţie, că bărbatul a încercat să întreţină relaţii sexuale cu una dintre ele. Poliţia a emis mandate de arestare pe numele lor, iar femeile se află în custodia forţelor de ordine.

Românca în vârstă de 25 de ani este anchetată pentru jaf armat şi rănirea gravă a bărbatului, iar colega sa este considerată complice la cele două infracţiuni.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite