Facebook, Instagram şi WhatsApp au avut din nou probleme vineri noapte

Facebook, Instagram şi WhatsApp au avut din nou probleme vineri noapte

Aplicaţiile Instagram, WhatsApp, Facebook Messenger şi Workplace au fost din nou perturbate vineri de o operaţiune tehnică iniţiată de companie, o perturbare departe de întreruperea istorică care paralizase complet aceste servicii luni timp de câteva ore, potrivit AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit site-ului specializat Down Detector, problemele au început să apară la scurt timp după ora 18:00 GMT pe Instagram şi, într-o măsură mai mică, pe Facebook Messenger şi WhatsApp.
 
Cu toate acestea, situaţia a fost rezolvată două ore mai târziu, numărul persoanelor care au raportat incidente pe site-ul Down Detector a scăzut brusc.
 
Un purtător de cuvânt al Facebook a confirmat pentru AFP în jurul orei 21:20 GMT că problema a fost rezolvată şi că serviciile au fost complet restaurate.
 
"Scuzele noastre sincere către toţi cei care nu au putut accesa produsele noastre în ultimele ore", a spus el într-un e-mail. "Am remediat problema şi totul ar trebui să revină la normal acum", a adăugat el.
 
Fluctuaţile de funcţionare au fost cauzate de o modificare a configuraţiei şi a afectat utilizatorii din întreaga lume.
 
Cu toate acestea, nu are nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat luni, a spus Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările