OnePlus confirmă că următorul său telefon va avea un ecran cu rată de refresh de 120Hz

OnePlus confirmă că următorul său telefon va avea un ecran cu rată de refresh de 120Hz

OnePlus 7 Pro a fost unul dintre cele mai bune telefoane din 2019, viteza fiind descrisă ca principala sa calitate.

Într-un interviu cu The Verge, CEO-ul OnePlus, Pete Lau, a confirmat că următorul telefon al producătorului chinez va avea o rată de refresh a ecranului de 120Hz.

Ştiri pe aceeaşi temă

OnePlus a devenit în 2019 lider incontestabil al smartphone-urilor la capitolul vitezei ecranului (dacă nu luăm în calcul şi telefoanele de gaming). Această rapiditate a ratei de refresh este aşteptată să fie copiată şi de producătorii mari, precum Samsung, Apple sau Huawei, pe telefoanele din 2020, însă cei de la OnePlus vor să rămână în continuare cu un pas înaintea celorlalţi.

Astfel, deoarece ne aşteptăm ca multe dispozitive flagship lansate în acest an să vină cu o rată de refresh de 90Hz, OnePlus va aduce deja 120Hz pe noul OnePlus 8. Compania a lucrat cu Samsung la dezvoltarea ecranului OLED şi a îmbunătăţit animaţiile de Android, pentru a arăta şi mai bine în anul următor.

Producătorul va introduce şi un nou chip MEMC (motion estimation/motion compensation) în noile telefoane, care va avea rolul de a introduce cadre în plus în videoclipuri, pentru a le aduce la 120Hz. Acest efect va putea fi oprit din setări.

În plus, ecranul va ajunge la o luminozitate de 1000 niţi pentru suport HDR, încă un lucru care marchează faptul că OnePlus se va bate în 2020 pentru trofeul smartphone-ului cu cel mai bun display din industrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările