RaBit, o platformă pentru digitalizarea proceselor de business, se lansează în România

RaBit,
o platformă pentru digitalizarea proceselor de business, se lansează
în România

Captură RaBit.ro

RaBit, o platformă de software inteligent dedicată digitalizării proceselor de business, dezvoltată de RiseTech, o companie clujeană de tehnologie, se lansează în România.

Ştiri pe aceeaşi temă

RaBit este o platformă integrată de management, cu funcţionalităţi multiple şi tehnologii de ultimă generaţie, având rolul de a automatiza, simplifica şi eficientiza procesele implicate în viaţa unei companii.

Cu o structură de tip ERP (Enterprise Resource Planning), platforma RaBit este uşor de utilizat, iar odată implementată, oferă un control în timp real al afacerii şi o trasabilitate a tuturor activităţilor implicate.

Platforma RaBit conţine modulele de ofertare, project management, planificare resurse, facturare, cashflow, managementul clienţilor şi al furnizorilor, muncă colaborativă (task management), time management pentru angajaţi, gestiune stocuri, producţie.

RaBit este o soluţie cloud, accesibilă online pentru toate companiile. Platforma oferă şi soluţii personalizate şi adaptate nevoilor şi specificului unei companii, oferind suport şi consultanţă în instruirea personalului.

Cu RaBit se poate monitoriza în timp real evoluţia business-ului şi se poate controla fiecare aspect, într-o interfaţă grafică accesibilă atat web, cât şi mobile (IOS şi Android).

RaBit ajută la identificarea riscurilor companiei şi este gândită ca un sistem practic, care atrage atenţia asupra aspectelor care trebuie corectate. Prin platforma RaBit se pot seta obiective de business şi se poate urmări progresul fiecărei activităţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările