Cea mai mare sală de jocuri în realitate virtuală din România se deschide în Bucureşti în acest weekend

Cea mai mare sală de jocuri în realitate virtuală din România se deschide în Bucureşti în acest weekend

UniVrse va dispune de gadgeturi precum platformele KatWalk, cele mai multe perechi de ochelari VR HTC Vive din România, simulatoare de curse şi escape room.

Ştiri pe aceeaşi temă

Platformele omnidirecţionale KatWalk permit deplasarea jucătorilor în timp real, toate mişcările din mediul fizic fiind redate în mediul virtual, integrându-te astfel în jocul propriu-zis. Odată conectat la acestea, utilizatorul poate parcurge distanţe nelimitate, spre deosebire de ochelarii VR care impun o limită de 5 metri în mişcare.

UniVrse va pune la dispoziţie aproximativ 100 de jocuri şi aplicaţii single şi multi-player, dintre cele mai diverse genuri, de la acţiune, aventură, sport, indie, horror, până la escape room şi jocuri pentru copii.

De asemenea, sala oferă şi un modul educaţional complex ce acoperă mai multe domenii : studiul corpului uman, a sistemului solar, şi a orice oraş sau clădire prin Google Earth VR. În plus, utilizatorii pot desena în 3D sau pot înfrunta diferite fobii cum ar fi frica de zbor. Sala se va deschide în această sâmbătă în zona Calea Moşilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările