Roţile Mac-ului se învârt... dacă scoţi din buzunar 400 de dolari

Roţile Mac-ului se învârt... dacă scoţi din buzunar 400 de dolari

Dacă vrei să îţi poţi muta noul desktop Mac Pro ultraperformant prin cameră fără să îţi rupi spatele, va trebui să mai scoţi câteva sute de dolari din buzunar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Apple a stârnit una dintre cele mai cunoscute controverse ale acestui an la evenimentul de lansare din luna iunie al noului Mac Pro şi monitorului Pro Display XDR, atunci când a dezvăluit că cel din urmă va fi livrat fără stand, acesta fiind vândut separat, pentru suma de 999 de dolari.

Acum, compania din Cupertino a decis să ceară 400 de dolari pentru un set de roţi. Adică 100 de dolari per roată.

Ce au special aceste roţi? Ei bine, nimic, din câte se pare. Sunt roţi simple, care îţi permit să muţi desktop-ul dintr-un loc în altul fără a-l căra în braţe. Singurul lucru pe care Apple îl spune despre roţi este că ”îţi fac Mac Pro-ul mai înalt cu un inch”.

Din fericire, există alternative mult mai ieftine, precum un suport mobil pentru computer, care îţi va permite să muţi desktop-ul în orice colţ al camerei vrei, fără să scoţi din buzunar echivalentul unui weekend la munte. Deşi, dacă ai ales să cumperi un Mac Pro, e foarte posibil ca portofelul tău să nu simtă lipsa celor 400 de dolari, ţinând cont de preţul la care poate ajunge cea mai bună configuraţie a desktop-ului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: