ADATA lansează SSD-urile FALCON şi SWORDFISH pentru creatorii de conţinut

ADATA lansează SSD-urile FALCON şi SWORDFISH pentru creatorii de conţinut

SSD-uri ADATA FALCON şi SWORDFISH.

ADATA anunţă lansarea a două noi SSD-uri PCIe Gen3x4 M.2 2280: ADATA FALCON şi SWORDFISH, potrivite pentru creatorii de conţinut, fiind construite cu memorie 3D NAND Flash şi suport pentru interfaţa PCIe Gen3x4.

Ştiri pe aceeaşi temă

SSD-ul ADATA FALCON oferă viteze de citire/scriere de până la 31000/1500 MB/s. FALCON are o capacitate variată, de la 256GB la 2TB, şi oferă tehnologii de protecţie şi corecţie a datelor ce ajută la extinderea duratei de viaţă a SSD-ului. SSD-ul dispune de SLC caching, buffer de memorie şi citire/scriere random de 180/180K IOPS şi este dotat şi cu un radiator termic din aliaj de aluminiu pentru disiparea căldurii.

Ca şi în cazul FALCON, noul SSD ADATA SWORDFISH este echipat cu memorie 3D NAND Flash şi utilizează interfaţa PCIe Gen3x4. SWORDFISH oferă viteze de citire/scriere susţinute de până la 1800/1200MB/s, precum şi SLC caching, buffer de memorie şi citire/scriere aleatorie 4K de 180/180K IOPS. SSD-ul este disponibil cu capacităţi cuprinse între 250GB şi 2TB. SWORDFISH este echipat cu un radiator din aliaj de aluminiu. 

Cu suport pentru tehnologia LDPC (Low-Density Parity-Check), noile SSD-uri FALCON şi SWORDFISH pot detecta şi corecta erorile pentru a asigura integritatea datelor, prelungind astfel şi durata de viaţă a produsului. Criptarea AES 256-bit oferă posibilitatea de a asigura datele stocate pe SSD sub parole, departe de accesul neautorizat.

Fiecare dispozitiv FALCON şi SWORDFISH achiziţionat se califică pentru descărcarea gratuită a ADATA SSD Toolbox şi Migration Utility. SSD Toolbox permite utilizatorilor să monitorizeze şi să gestioneze starea unităţii, nivelul de uzură şi informaţiile legate de durata de viaţă. Migration Utility este util în special pentru utilizatorii care fac trecerea de la HDD la SSD, deoarece este proiectat pentru a oferi un backup rapid şi uşor de realizat inclusive pentru sistemul de operare.

SSD-urile ADATA FALCON şi SWORDFISH au 5 ani garanţie.

 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: