Laboratorul Darwin

Laboratorul Darwin

Darwin.md
 • acum 6 ani
 • acum 6 ani

  Yota Phone 2, telefonul rusesc care impresionează cu cele două ecrane

  Să creezi un smartphone la care toţi să atragă atenţia atunci când îl scoţi din buzunar nu este uşor deloc. Poţi adăuga lasere lângă cameră, poţi să îndoi display-ul, să bagi cel mai puternic hardware şi oricum mare atenţie să nu obţii. Sau poţi, pur şi simplu, să mai adaugi un display în spate şi tuturor să le cadă maxilarul.

 • acum 6 ani

  Cum să faci muzică pe smartphone?

  Până nu demult pentru a face muzică trebuia să ai în primul rând ceva cunoştinţe legate de muzică, un instrument la care să faci această muzică şi multă imaginaţie. Din fericire sau din păcate, esenţa muzicii s-a cam schimbat, iar acum cu astea (tabletele) poţi face mai mult decât cu o mini orchestră. Aşa că astăzi vă arătăm cât de uşor este să îţi impresionezi prietenii, chiar dacă nu ştii nici o boabă despre muzică.

 • acum 6 ani

  Apple Watch în Laboratorul Darwin: Stăpânul Notificărilor de pe iPhone

  Apple Watch - este primul produs absolut nou lansat de Apple în ultimii 5 ani. Toţi au mari aşteptări de la el şi respectiv când aud că trebuie să îl conectezi la iPhone, acesta  devine cel mai criticat produs de la moment, dar şi cel mai cumpărat smartwatch din lume. Unde-i logica?! Hai să vedem.

 • acum 7 ani

  Samsung Galaxy S6 Edge sau Samsung Galaxy S6 - review comparativ

  Linia de telefoane Samsung Galaxy a fost pentru consumatori  mereu  o alternativa  a iPhone-ului, doar că de plastic. De la boom-ul lui Galaxy S3, unde lumea fugea din rândurile Apple Store-urilor ca cei scăpaţi pentru a cumpăra un S3,  cu toţii am aşteptat ca Samsung să scoale fundul de pe scaun şi să rupă din nou gura târgului, Calitate, sticlă, aluminiu, putere şi nu o să-mi fie frică de cuvântul ăsta - Design.

 • acum 7 ani

  Comparaţia chinezilor: OnePlus One versus Meizu MX4, review comun

  Cum depistai până nu demult că ai un smartphone chinez? Se descărca în jumate de oră, avea o denumire stranie pe spate, pe ecran trebuia să apeşi mai tare decât la terminalele de încărcat contul de prin oraş şi desigur, cartea de vizită, o antenă care prindea Moldova 1.

 • acum 7 ani

  Lenovo Yoga 3 Pro - un laptop care impresionează prin dimensiuni

  Dacă până acum te învârteai în jurul rafturilor şi nu ştiai ce să cumperi, o tabletă, un latop, o tabletă mai mare, sau poate un laptop mai subţire, atunci este foarte probabil ca ceea ce îţi voi arăta eu astăzi o să le rezolve pe toate. Acesta este Lenovo Yoga 3 Pro, şi este cel mai bun când vine vorba de făcut yoga „la calculator” .

 • acum 7 ani
Vezi mai multe
Modifică Setările