Iarina Demian

Iarina Demian

Actriţă
 • acum 6 ani

  „O mână de scandalagii trecuţi în state drept artişti”

  Scandalul de la Operă ar putea deveni foarte bine subiectul unei opere tragicomice, având în vedere faptul că el a declanşat reacţii şi situaţii tragicomice. Un Ministru al Culturii cu rezultate excelente, pe parcursul a doar câtorva luni de la numirea în acest post, este eliminat fiindcă nu a reuşit să împace două tabere care sunt în război de foarte multă vreme.

 • acum 6 ani

  … Să fie cinstiţi, să nu fure şi să nu mintă! E GREU?

  Mai ţineţi minte ultima scenă din filmul „Once Upon a Time in America“ al lui Sergio Leone,cu De Niro şi James Woods în rolurile principale? Mai ţineţi minte maşina de gunoi care înghiţea lacomă şi nepăsătoare un cadavru aruncat în grabă, un cadavru peste care veneau în valuri alte şi alte gunoaie?

 • acum 6 ani

  Omul cu blugi şi ghete negre

  A venit să-mi schimbe modemul. Părea un om în vârstă. Avea aerul unui englez înalt, morocănos şi îngâmfat. Măsura cu ochii drumul firelor ce porneau de la priză şi se răspandeau dezordonat prin toată casa. În picioare purta nişte bocanci negri cu care călca apăsat, fără milă, pe parchetul galben ca lămâia şi lustruit cu o zi înainte, de femeia care face curat.

 • acum 6 ani

  Cine suntem? De unde venim? Încotro mergem?

  Astăzi, la ora 11 dimineaţa a avut loc, la capela cimitirului Bellu, slujba de înmormântare a Mihaelei Juvara, actriţă, profesoară, prietenă şi, mai ales, DOAMNĂ…

 • acum 7 ani

  Acum, vă rog, înjuraţi-mă şi pe mine!

  Trebuie să precizez de la bun început că nu fac şi nu am făcut politică, nu am fost membră de partid, nu ţin cu PSD-ul şi nu îl admir pe Victor Ponta. Totuşi, nu îmi permit să-mi pierd minţile şi să profit de fiecare mică sau mai mare întâmplare ca să arunc cu piatra în cineva, fie că este în PSD, PNL, PDL, indiferent dacă este un prost sau un om deştept.

 • acum 7 ani

  Într-o zi, poate că o să ni se ceară să declarăm şi anul morţii?...

  De vreo două sau chiar trei săptamâni, nu am mai reuşit să intru pe Facebook. Nu din lipsă de timp, pur şi simplu mi s-a interzis accesul fără nicio explicaţie. Parola şi userul cu care intram de obicei păreau moarte, aşa că am abandonat pentru o vreme această activitate, gândindu-mă că este un blocaj tehnic sau o eroare care se va rezolva la un moment dat.

 • acum 7 ani

  Aş vrea să ştiu dacă femeia asta nu are două coarne sub părul murdar şi două copite în pantofii cu toc...

  Ivan a împlinit zilele astea trei luni... Eu îl ţineam în brate, mama lui aprindea trei lumânări pe un tort de ciocolată cumpărat de tăticul lui, special pentru această zi importantă, iar aparatul de filmat era pregătit să surprindă şi să imortalizeze bucuria noastră. „- Îl veţi serba în fiecare lună?“, am întrebat eu foarte amuzată. „- De ce nu?“, mi-au răspuns amândoi deodată, surprinşi parcă de întrebarea mea.

 • acum 7 ani

  Ieşiţi afară! A început REVOLUŢIA!

  Pe 22 decembrie 1989, în jurul orei 11, mă aflam pe scenă cu colegii mei actori de la Teatrul de Comedie şi lucram la finalul unei piese de teatru, scrisă de Paul Everac. Spectacolul urma să aibă o vizionare, în aceeaşi zi, peste câteva ore.

Vezi mai multe
Modifică Setările