Clotilde Armand

Clotilde Armand

Europarlamentar USR
Vezi mai multe
 • acum 4 zile

  Luptăm pentru Europa

  Europenii suferă de coronavirus şi sunt pândiţi de eurosceptici. Trăim vremuri dificile în care luciditatea fiecăruia este importantă. Uniunea Europeană nu poate să facă minuni cu un buget de 1% din PIB-ul european şi nici să interfereze cu atribuţiile suverane ale statelor membre. Cu instrumentele pe care le are la dispoziţie, Uniunea Europeană a luat decizii care sunt semnificative pentru a putea ameliora situaţia din România.

 • acum 2 luni
 • acum 1 an
 • acum 2 ani

  Doi eroi din Piaţa Victoriei

  Vă invit să citiţi mărturia unui tânăr care a participat la protestul din 10 august, 2018. Am primit acest mesaj de la el şi mi-aş dori să-l citească cât mai multă lume.

 • acum 2 ani

  Riposta fricoşilor

  Dacă reluăm firul evenimentelor din 1990, constatăm că PSD şi aliaţii lor, sub diverse forme,  au adoptat întotdeauna acelaşi tip de atitudine politică faţă de mişcările de contestare. Le-au lansat acuzaţii de anarhie, de fascism, manifestanţii au fost încadraţi într-o subcategorie naţională precum „golani“, „animale“, „şobolani“.

 • acum 2 ani

  Venin şi şobolani – o Românie a celorlalţi

  După ultimele discursuri ale liderilor PSD am rămas cu un gust amar şi cu multe întrebări. Cum a ajuns un partid de guvernământ să-şi boicoteze cetăţenii? E suficient ca liderii săi să-şi simtă interesele personale ameninţate ca un întreg partid să alunece într-o retorică a urii. Limbajul pe care liderii politici PSD l-au folosit în ultimele zile ne coboară cu încă o treaptă în subsolul vieţii politice din România.

 • acum 2 ani

  Am căzut cu toţii în capcana PSD?

  De câteva zile, am devenit o ţară de specialişti în drept. Dezbatem „cu vehemenţă“ argumentele juridice prin care Curtea Constituţională îi impune preşedintelui să semneze decretul de revocare a procurorului-şef al DNA.

 • acum 2 ani

  Codul roşu de impostură

  Societăţii româneşti îi lipseşte oxigenul pe care îl oferă încrederea. Fără acest element esenţial nu vom putea niciodată creşte ca o comunitate matură, stabilă, capabilă să se dezvolte echilibrat. E obligatoriu să reuşim împreună să reconstruim relaţii de încredere între noi, membrii societăţii, între oamenii politici şi alegători, între investitori şi instituţiile statului.

Vezi mai multe