Povestea veveriţei care se întoarce periodic să-i viziteze pe cei care i-au salvat viaţa în urmă cu 11 ani

Povestea veveriţei care se întoarce periodic să-i viziteze pe cei care i-au salvat viaţa în urmă cu 11 ani

Deşi se crede că animalele sălbatice sunt greu de domesticit, o veveriţă demonstrează că prietenia între animale şi oameni poate depăşi orice convingeri. Bella, o veveriţă salvată de o familie din America, se întoarce periodic de mai bine de 11 ani să-şi viziteze familia care i-a salvat viaţa.

Americanul Brantly Harrison şi familia sa au salvat o veveriţă de 4 săpămâni, pe care au găsit-o mai mult moartă decât vie, după ce o atacase o bufniţă.

Simpatica veveriţă a petrecut 6 luni cu familia care i-a salvat viaţa şi chiar dacă trecuse timpul necesar pentru a garanta însănătoşirea ei completă, Bella nu părea să aibă nicio intenţie de a-şi abandona familia adoptivă.

Deşi a fost dusă în fiecare zi în pădure pentru a se obişnui, veveriţa se comporta deosebit de afectuos cu prietena ei umană, oferind şi primind răsfăţ şi devenind treptat un oaspete obişnuit şi binevenit al casei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările