Salah vrea să se retragă de la naţionala Egiptului din motive politice

Salah vrea să se retragă de la naţionala Egiptului din motive politice

Mo Salah

Mohamed Salah s-a supărat pe conducătorii Federaţiei Egiptene de Fotbal şi vrea să spună adio naţionalei după acest turneu final.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Faraonii” au baza de antrenament în Cecenia, acolo unde controversatul Ramzan Kadîrov nu a ratat niciun moment de a se afişa alături de starul lui Liverpool. Astfel, după ce atacantul lui Liverpool s-a pozat cu acesta la un antrenament, apoi a primit un tort de 100 de kilograme "de la fanii ceceni", Mohamed a completat tabloul şi cu un titlu. "Cetăţean de onoare în Cecenia", decernat chiar de Kadîrov.

"Merită această titulatură", a spus Kadîrov, care a oferit un dineu în cinstea echipei naţionale nordafricane, cantonată chiar la Groznîi, în capitala Ceceniei. Toate aceste lucruri l-au deranjat însă pe Salah, care nu vrea să-şi asocieze imaginea cu oamenii politici, drept pentru care vrea să se retragă de la naţională, nemulţumit că şefii Federaţiei Egiptene nu au intervenit, pentru a-l proteja pe timpul Mondialului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările