Ronaldo a ruinat Coca Cola: Pierdere colosală la bursă după gestul portughezului. Reacţia companiei

Ronaldo a ruinat Coca Cola: Pierdere colosală la bursă după gestul portughezului. Reacţia companiei

Cu un gest despreţuitor, startul lusitan a luat două sticle de băutură şi le-a scos din cadrul filmat de televiziuni, la conferinţa dinaintea meciului cu Ungaria. Iar de aici, a pornit o întreagă nebunie financiară!

Ştiri pe aceeaşi temă

Coca Cola sponsorizează Euro 2020, însă, cu siguranţă, nu se află printre sponsorii lui Cristiano Ronaldo. Fiindcă, în caz contrar, nu doar că portughezul n-ar fi procedat, aşa cum „Adevărul“ a arătat aici, dar era posibil chiar să-şi toarne Coca Cola şi în cap, în caz că o reclamă ar fi impus un asemenea gest.
 
Aşa însă, starul portughez a avut un mesaj scurt, în faţa jurnaliştilor care au fost prezenţi la deja celebra sa conferinţă: „Beţi apă!“.
 
Potrivit Marca, la 30 de minute după acest moment, viralizat pe reţelele de socializare, acţiunile companiei Coca Cola au scăzut de la 56,10 dolari la 55,22 de dolari! În termeni economici, această scădere a redus valoarea companiei de la 242 de miliarde de dolari la 238. Altfel spus, gestul lui Ronaldo a costat Coca Cola vreo 4 miliarde de dolari la bursa de acţiuni!
 
Coca Cola: „Avem şi apă plată“
 
Într-o încercare de a diminua pierderile la capitolul de imagine, după gestul lui Ronaldo, reprezentanţii companiei Coca Cola au avut o reacţie oficială: „Coca Cola are printre produsele sale şi apă plată. La conferinţele de presă, le punem la dispoziţia participanţilor toate produsele noastre. Iar oamenii sunt liberi să aleagă ce vor, inclusiv apă plată sau cola fără zahăr.
 
CITEŞTE ŞI:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările