Retragere de ultim moment din echipa de FED Cup a României. Nu va putea juca împotriva Cehiei

Retragere de ultim moment din echipa de FED Cup a României. Nu va putea juca împotriva Cehiei

Echipa de FED Cup a României

Noi probleme în echipa de FED Cupa României, care urmează să întâlnească Cehia, campioana mondială, pe 6 şi 7 februarie la Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep a revenit în echipă, dar din păcate a doua jucătoare a echipei, Irina Begu, nu poate juca, din cauza problemelor medicale pe care le are. 

"Mi-aş fi dorit să vă dau o veste bună, însă problema de la genunchi încă nu a trecut şi perioada mea de refacere va mai dura! Cu părere de rău, trebuie să vă anunţ că nu voi putea fi prezentă la Cluj alături de fete. Fed Cup a insemnat întotdeauna foarte mult pentru mine. Am trăit momente unice şi extrem de frumoase atunci când am putut să-mi reprezint ţara oriunde am jucat, cu atît mai mult in fata publicului românesc! Le urez fetelor multa baftă şi sunt alături de ele! HAI ROMANIA!!!", a scris Begu pe Facebook. 

Begu nu este singura accidentată, din lot lipsind şi Alexandra Dulgheru, tot cu probleme medicale. În aceste condiţii la lot va fi chemată Raluca Olaru, care este o foarte bună jucătoare de dublu. La simplu vor juca probabil Simona Halep şi Monica Niculescu, iar la dublu Monica Niculescu va evolua împreună cu raluca Olaru. Andrea Mitu va fi prima rezervă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările