Prodan, despre viitorul lui Reghe: „Se va alege praful de el!”

Prodan, despre viitorul lui Reghe: „Se va alege praful de el!”

Laurenţiu Reghecampf trece printr-o perioadă nefastă din punct de vedere profesional! A ratat obiectivele cu Universitatea Craiova, motiv pentru care pe 12 iunie antrenorul a fost anunţat că a fost demis de la cârma echipei din Bănie. Anamaria Prodan a comentat acid debarcarea lui Reghe, încă soţul ei în acte şi cu care se află în plin proces de divorţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anamaria Prodan, soţia cu care Reghecampf se află în plin scandal de divorţ, a comentat cât se poate de acid la adresa debarcării lui Reghe de la Craiova. Coincidenţă sau nu, cu o zi înainte de demiterea lui Reghecampf, Anamaria Prodan a fost văzută în compania patronului clubului din Bănie, Mihai Rotaru.
 
„Dacă nu se trezeşte urgent se va alege praful de el din toate punctele de vedere. Căderea lui este cumplită şi şi-a distrus viaţa din toate punctele de vedere. Îmi pare rău că-l părăsesc toţi, dar lumea vrea performanţă, toţi trăiesc demni alături de familiile lor, toţi sunt bărbaţi. Ştiam că încet-încet pleacă toţi.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările