Leonard Doroftei, schimbare totală de când a plecat din ţară: Câte kilograme a slăbit în Canada

Leonard Doroftei, schimbare totală de când a plecat din ţară: Câte kilograme a slăbit în Canada

Fostul mare pugilist, campion mondial la versiunea WBA, a plecat de mai bine de două luni din ţară, după problemele pe care le-a întâmpinat la Ploieşti.

Leonard Doroftei (48 de ani) s-a săturat din cauza războiului pe care l-a adus cu autorităţile locale din Ploieşti. El a fost evacuat dintr-un local în care avea un bar. Astfel, şi-a dus pub-ul într-un spaţiu de la peluza I a stadionului „Ilie Oană“, dar afacerea n-a mai mers bine în noile condiţii.

Revoltat, la începutul verii, Leonard Doroftei şi-a luat familia şi a plecat din România cu destinaţia Canada. De curând, într-o intervenţie la Antena Stars, fostul sportiv a povestit cum i s-a schimbat viaţa de când a ajuns peste ocean.

Ce a povestit Leonard Doroftei?

*Am avut o şedinţă de familie. Eu am fost pentru Ploieşti, nevasta pentru Bucureşti, cei doi copii au fost pentru Montreal. Eu sper că sunt aici în vacanţă. Însă acum nu mai e vorba de mine sau de soţia mea, ci de viitorul copiilor mei. 

*Cu ce pot eu să-i ajut pe mai departe?! Dacă mi-ai luat afacerea cu ce mai pot ajuta copiii mei mai departe?!

*M-au sufocat! Nu mi-au dat şansa să-mi revin, măcar. Ei ştiau din 1996 că acea clădire avea risc seismic, iar mie mi-au dat spaţiul în 2005, iar în 2017 m-au dat afară. Sunt singurul care a plecat de acolo. M-aş întoarce la Ploieşti pentru oameni.

*S-a supus la vot. Dacă ne-au închis afacerea, a început o nouă etapă în viaţa noastră. N-au fost probleme financiare, au fost doar probleme de moment. Devenise mai greu, obosisem, copiii credeau în altceva. Au spus că e timpul să încercăm altceva.

*Eu nu m-am readaptat. Sunt toată ziua în sala de box şi mă mişc, mă joc. Am avut o întâlnire de gradul trei şi cu Lucian (n.r. - Bute), ne-am jucat puţin la mănuşi şi am povestit despre box.

*S-au schimbat multe aici. Nu s-a terminat cu România. ”Noi suntem români, noi suntem români”. Rămâne de văzut dacă ne mai întoarcem acasă. 

*Doar din mişcări am slăbit 10 kilograme. Nu pot să mă duc la antrenament şi să mănânc ciorbă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: