Halep le mulţumeşte ruşilor: Cum i-au întins o mână de ajutor într-un moment dificil

Halep le mulţumeşte ruşilor: Cum i-au întins o mână de ajutor într-un moment dificil

Simona Halep (30 de ani) traversează un sezon dezolant, în care accidentările repetate au dus-o de pe locul 2 în lume, la finalul anului 2020, pe 19, în ierarhia publicată, astăzi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep încearcă să salveze această stagiune, jucând în ultimele ei săptămâni. De obicei, în această perioadă a anului, constănţeanca îşi începuse deja vacanţa. Acum, s-a dus la Moscova, unde va debuta, marţi, în turul I de la Kremlin Cup, într-o confruntare cu Anastasia Potapova (Rusia, 20 de ani, 68 WTA).
 
După competiţia găzduită de Rusia, Halep se va deplasa, la Cluj, pentru a evolua în Transylvania Open (25-31 octombrie), cea mai importante întrecere WTA din România, în ultimii ani, dacă ne uităm pe lista participantelor.
 
Până să ajungă la Cluj, Simona le-a mulţumit ruşilor pentru că i-au oferit un wild-card, la Kremlin Cup. Potrivit Spotmedia, Halep a fost acceptată, în ultimul moment, pe tabloul acestei întreceri de categoria WTA 500.
 
„Multe mulţumiri organizatorilor acestui turneu, le sunt recunoscătoare pentru wild-card. Am amintiri plăcute de la această competiţie, deoarece am câştigat-o în 2013. Sunt fericită să fiu, din nou, aici şi sper să obţin un rezultat bun“, a spus Halep.
 
CITEŞTE ŞI:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările