Halep, dezvăluire dură pentru Eurosport: Cât de grave sunt problemele ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep, în suferinţă, în momentul în care s-a accidentat, la Roma
Halep, în suferinţă, în momentul în care s-a accidentat, la Roma

Simona Halep (3 WTA) a ratat French Open, după ce s-a accidentat, la Roma. Şi nu a suferit doar o ruptură musculară, aşa cum s-a ştiut până acum.

Simona Halep lipseşte de pe teren de pe 12 mai, de când a fost nevoită să se retragă, în timpul duelului cu Angelique Kerber, la Italian Open.

În acest moment, „Simo“ are drept obiectiv participarea la Wimbledon (28 iunie - 11 iulie), unde e deţinătoarea trofeului, după ce ediţia de anul trecut nu s-a disputat din cauza pandemiei. Doar că, din păcate, problemele medicale ale lui Halep sunt foarte grave. De fapt, la Roma, ea n-a suferit o ruptură musculară, aşa cum a apărut în presă, ci două. Dezvăluirea a făcut-o chiar Simona, într-un interviu acordat pentru Eurosport, postul care transmite French Open.

Ce a spus Simona Halep?

*Momentele de la Roma au fost, într-adevăr, grele pentru că din nimic mi s-a întâmplat această ruptură. Nu am anticipat-o absolut deloc. 

*Mi s-a părut imposibilă că, stand la retur, se poate întâmpla o ruptură musculară. Chiar am avut două. Prima e mult mai profundă, a doua e la suprafaţă, dar amândouă sunt destul de periculoase. 

*Am acceptat această accidentare şi sunt destul de pozitivă pentru că ştiu că, dacă eşti pozitiv şi ai încredere, te poţi vindeca mai repede şi am început deja proesul vindecării.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite