Halep, aplaudată în picioare de ruşi: Ce întrebare a primit după primul meci câştigat, la Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) şi-a început parcursul la Kremlin Cup, având o prestaţie solidă, în duelul cu Anastasia Potapova (Rusia, 20 de ani, 68 WTA).

Simona Halep mai are nevoie de patru partide câştigate pentru a cuceri al doilea ei trofeu, la Kremlin Cup. Primul a venit în 2013, când constănţeanca abia îşi începea ascensiunea în tenisul feminin.

După victoria cu Anastasia Potapova, „Simo“ a fost aplaudată în picioare, chiar dacă a învins o rusoaică. În interviul pe care l-a acordat pe teren, Halep a fost întrebată despre câştigarea trofeului de la Kremlin Cup, deşi abia a trecut de turul I. Digi Sport, postul care transmite turneul de la Moscova, a oferit declaraţiile date de Simona, după calificarea obţinută în turul II.

Ce a spus Simona Halep?

*A fost un meci dificil, am jucat cu ea şi în Australia, în acest an, şi a fost un meci disputat. Ştiu că e puternică şi poate lovi mingea tare. Nu e uşor să-i returnezi loviturile, dar am rămas încrezătoare până la final, iar serviciul m-a ajutat mult astăzi.

*E greu să mă gândesc la titlu acum. Am fost accidentată, în acest sezon, şi n-am jucat mult. Orice e posibil, voi lupta pentru fiecare meci şi sper să pot juca cât mai multe partide aici. Îmi place Moscova, îmi place să joc aici, am amintiri plăcute aici din 2013.

CITEŞTE ŞI:

Halep, singură împotriva rusoaicelor: Simona şi-a aflat următoarea adversară la Kremlin Cup

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite