Gigi Becali, încurajat de Anghel Iordănescu: Fostul selecţioner a lăudat o echipă ajunsă de râsul lumii fotbalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru Anghel Iordănescu, partida Gaz Metan – FCSB, scor 4-0, a fost una specială. A văzut cum formaţia pregătită de fiul său a învins-o pe cea patronată de prietenul său.

FCSB se scufundă în clasament şi, fiind deja la 13 puncte de liderul CFR Cluj, pare ieşită complet din lupta pentru titlu după numai şapte etape.

Chiar dacă vicecampioana României se confruntă cu o situaţie dezastruoasă, acţiunile patronului Gigi Becali fiind desprinse parcă dintr-un film tragicomic, fostul selecţioner, Anghel Iordănescu, prevede un viitor strălucit pentru bucureşteni!

Ce a spus Anghel Iordănescu?

*E o situaţie complicată, generată de lucruri interioare. Echipa a alergat după antrenori, a schimbat antrenori şi, de aceea, nu poate avea linişte. Repet şi susţin ce spun despre lot, că e unul competitiv.

*Eu cred că există speranţe. Din punctul meu de vedere, FCSB are un lot extrem de competitiv. E clar că FCSB, mai devreme sau mai târziu, noi sperăm mai devreme, îşi va reveni.

*Sunt convins că după meciul de calificare (n.r. – joi, ora 22.00, cu Guimaraes) lucrurile se vor limpezi. Să fim sinceri. Sunt jucători de valoare care pot juca în orice moment la echipa naţională.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite