Federaţia reacţionează după scrisoarea lui Rădoi: Ce i s-a transmis fostului selecţioner

Federaţia reacţionează după scrisoarea lui Rădoi: Ce i s-a transmis fostului selecţioner

Răzvan Burleanu, preşedinte FRF

După o colaborare de trei ani şi jumătate, în care Mirel a pornit ca director tehnic la România U21, pentru ca apoi să preia această echipă şi să treacă, pe rând, la naţionala mare şi cea olimpică, părţile s-au despărţit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mirel Rădoi a terminat aventura sa, ca angajat al Federaţiei Române de Fotbal (FRF). De acum înainte, el va încerca să-şi relanseze cariera de antrenor la nivel de club. Unde, deocamdată, a activat doar la Steaua, în perioada iunie - noiembrie 2015. La această echipă, a adunat 13 victorii, 7 remize şi 9 înfrângeri.
 
La Steaua, şi-a încheiat mandatul la finalul lunii noiembrie, exact cum s-a întâmplat acum şi în cazul contractului său cu FRF. La plecarea de la naţională, Rădoi a publicat o scrisoare deschisă pe care „Adevărul“ a redat-o aici.
 
Imediat, a apărut şi replica federaţiei la cele scrise de fostul selecţioner.
 
Ce a publicat FRF pe site-ul oficial?
 
*Federaţia Română de Fotbal îi mulţumeşte lui Mirel Rădoi pentru toată activitatea sa la conducerea staff-ului tehnic al loturilor naţionale U21, U23 şi de seniori, precum şi pentru modul în care s-a implicat în activitatea tuturor reprezentativelor.
 
*Pasiunea, curajul, energia şi determinarea care-l caracterizează le-a pus în slujba echipei naţionale încă din prima zi a mandatului de selecţioner. Cu siguranţă că peste ani se vor vedea clar aspectele pozitive ale mandatului său, care vor sta la baza viitorului echipei naţionale.
 
*Mult succes, Mirel, în cariera de antrenor! Ne-ai dovedit în toată această perioadă că echipa naţională va însemna mereu „acasă“ pentru tine!
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările