FC Botoşani – CSMS Iaşi 1-0: liderul campionatului a pierdut, după ce Voicu l-a imitat pe Maradona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Voicu (dreapta) a comis un penalty clar
Ionuţ Voicu (dreapta) a comis un penalty clar

Echipa pregătită de Nicolo Napoli a trecut pe primul loc după runda cu numărul 5, însă, aproape sigur, va fi detronată din fruntea clasamentului după partidele din mijlocul săptămânii.

Etapa numărul 6 a fost deschisă de un derby local, care a pus faţă în faţă două grupări în situaţii total diferite.

Dacă FC Botoşani nu înregistrase nicio victorie în primele cinci runde, în schimb, CSMS Iaşi avea toate motivele să facă poze cu clasamentul la zi.

Jucată pe o căldură sufocantă, partida se îndrepta spre un 0-0 până când Ionuţ Voicu a respins cu mâna un balon centrat în careu în minutul 82. Faza a amintit de henţul comis de Maradona, în meciul cu Anglia, la Mondialul din 1986. Numai că la „El Pibe D’Oro“, infracţiunea a trecut neobservată de arbitru, însă la Voicu centralul Adrian Cojocaru a arătat prompt spre punctul cu var.

Penalty-ul a fost transformat de Vaşvari (83) şi, chiar dacă pe final CSMS Iaşi a atacat cu portarul Grahovac, scorul a rămas neschimbat.

CSMS Iaşi rămâne pe locul 1 cu 10 puncte, podiumul fiind completat de Steaua şi de Dinamo, ambele cu câte 9 puncte şi cu câte un joc mai puţin disputat. FC Botoşani a urcat pe poziţia a 8-a cu şase puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite