Dennis Man, încântător: A salvat Parma de la înfrângere cu un gol splendid VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dennis

De 62 de zile a avut nevoie internaţionalul român pentru a sparge gheaţa în Serie A şi a înscrie în campionatul italian. Şi ce gol! Unul spectaculos, care a menţinut speranţele formaţiei sale de a evita retrogradarea.

Parma l-a propulsat pe Dennis Man (22 de ani) în istoria fotbalului românesc, plătind 13 milioane de euro pentru aducerea sa de la FCSB. E cel mai mare transfer din istoria Ligii I!

Şi, deocamdată, internaţionalul român n-a justificat investiţia făcută în achiziţionarea sa, însă măcar sunt semnale pozitive în privinţa sa. Acum două etape, Man a oferit o pasă de gol în victoria cu AS Roma (2-0), servindu-l perfect chiar pe Valentin Mihăilă. Astăzi, titularizat în partida din deplasare, cu Benevento, Man a fost eroul formaţiei pregătite de Roberto D'Aversa.

Păstrat pe teren pe toată durata întâlnirii - Valentin Mihăilă a fost introdus din minutul 78, fără a avea realizări deosebite - Man a înscris pentru 2-2, în minutul 88. Iar apoi, în prelungirile partidei, a fost chiar aproape de golul victoriei pentru formaţia sa, însă lovitura sa de cap a trecut peste poartă.

Benevento - Parma s-a terminat 2-2, rezultat care măcar nu agravează situaţia oaspeţilor. Parma rămâne pe locul 19 din 20 în Serie A, cu 20 de puncte în 29 de partide. Echipa e la trei puncte de pozţia a 17-a, prima care asigură rămânerea în Serie A. Ce-i drept, pe 17 se află Torino, cu două meciuri mai puţin disputate.

VEZI GOLUL MARCAT DE DENNIS MAN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite