Capitala României pierde o competiţie importantă, din cauza coronavirusului

Capitala României pierde o competiţie importantă, din cauza coronavirusului

Coronavirusul continuă să taie din calendar competiţii importante. Capitala României pierde o întrecere mondială

România intră pe lista ţărilor în care au fost deja anulate competiţii de calibru, care puneau la bătaie bilete pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din cauza Coronavirusului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Campionatele Mondiale de Juniori - competiţie criteriu de calificare olimpică GOLD Tokyo 2020, care urmau a se desfăşura la Bucureşti, în perioada 14-21 martie, au fost anulate. Decizia aparţine Comitetului Executiv al Federaţiei Internaţionale de Haltere IWF şi a fost luată în contextul mondial al răspândirii infectţei cu Coronavirus sau COVID - 19, ţinând cont şi de recomandările Organizaţiei Mondiale a Sănătaţii“, a transmis Federaţia Română de Haltere.

Federaţia Internaţională va decide când va fi reprogramată competiţia. Sportivi din 80 de ţări erau aşteptaţi la Bucureşti. Competiţii sportive de anvergură au fost anulate în ultimele săptămâni pe întreg teritoriul Asiei. Turnee preolimpice de baschet, fotbal feminin şi box au fost anulate la Wuhan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările