Mesajul de Valentine's Day al Comitetului de Vaccinare: Încă nu ai găsit cadoul perfect? Programează-ţi jumătatea la cele două întâlniri salvatoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vaccinarea în România a început în 27 decembrie Foto Facebook
Vaccinarea în România a început în 27 decembrie Foto Facebook

Comitetul de coordonare a vaccinării a transmis, duminică, un mesaj de Valentine's Day în care îndeamnă românii să-şi programeze jumătatea la vacinare, numindu-le „cele două întâlniri salvatoare”, care vor spori şi şansele combaterii pandemiei de COVID-19.

”Te-a prins Valentine's Day în pană de idei? Încă nu ai găsit cadoul perfect care să o facă să îşi dorească o nouă întâlnire? Programează-ţi jumătatea la cele două întâlniri salvatoare”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook.

Vaccinarea în România a început în 27 decembrie, cu vaccinul Pfizer, a continuat în 4 februarie cu vaccinul Moderna, iar de luni va începe şi imunizarea cu serul AstraZeneca.

De altfel, România se află pe locul 14 la nivel global în ceea ce priveşte vaccinarea anti-COVID, cu o rată de 4,41 de doze administrate la suta de persoane, fiind astfel peste media europeană şi în faţa unor ţări care au sisteme de sănătate mult mai performante, mult mai eficiente, ţări precum Germania, Franţa, Italia, Polonia, a declarat Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite