Viceprimarul Capitalei a înjurat-o de mamă pe o consilieră din USR. Bădulescu recunoaşte: Aşa am făcut!

Viceprimarul Capitalei a înjurat-o de mamă pe o consilieră din USR. Bădulescu recunoaşte: Aşa am făcut!

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. FOTO Mediafax

USR, prin vocea senatorului Mihai Goţiu, îl acuză pe viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, faptul că a înjurat-o într-o şedinţă pe consilierul general Ana Maria Ciceală, după ce aceasta ar fi pus numeroase întrebări pe tema situaţiei de la Maternitatea Giuleşti. Bădulescu a confirmat că vorbele dure la adresa lui Ciceală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Situţia nu a fost descrisă de persoana jignită, Ana Maria Ciceală, ci de senatorul Mihai Goţiu. „Colegii mei din USR Bucureşti mi-au relatat, aseară, un (nou) episod halucinant cu un PSD-ist de frunte în prim-plan. Ieri, Ana Ciceală a convocat Comisia pentru Sănătate şi protecţie socială a municipiului Bucureşti, unde a invitat-o şi pe Gabriela Firea. Şedinţa a vizat drama de la Maternitatea Giuleşti (spital aflat în subordinea Primăriei Bucureşti), unde aproape 40 de nou-născuţi au fost infectaţi cu stafilococ auriu. Firea l-a delegat să o reprezinte la Comisie pe unul dintre viceprimari (după ce veţi citi continuarea veţi înţelege, sper, de ce nu-i scriu şi numele). Doar că adjunctul Gabrielei Firea nu prea avea chef să răspundă la întrebări. După ce a zis că n-are vreo responsabilitate legată de infectarea bebeluşilor, că nici nu-şi asumă re-deschiderea Maternităţii, că ei doar consemnează ce se întâmplă (!!! păi atunci de ce mai e în subordinea PMB?), viceprimarul PSD a trecut la mitocănie. Fără nicio jenă, a început s-o înjure «de mamă» pe Ana Ciceală. Ba, mai mult, pentru «a intra în eternitate», delegatul lui Firea a consemnat înjurătura şi în procesul-verbal al şedinţei Comisiei! ŞI A SEMNAT! Pentru conformitate, puteţi vedea, în facsimil, copia după acest proces-verbal (din motive de GDPR, am blurat semnăturile)”, a postat Mihai Goţiu pe pagina de Facebook.
 
FOTO Facebook 
 
Ciceală a precizat doar faptul că Bădulescu a făcut o criză de isterie, fără a da detalii despre jinirile pe care i le-a adus viceprimarul Capitalei. 
 
Întrebat de Adevărul cum răspunde la acuzaţiile USR privind jignire lui Ciceală şi consemnarea acesteia în procesul-verbal, Bădulescu a răspuns sec: „Aşa am făcut!“. De asemenea, acesta a subliniat că va reveni cu detalii după ce se termină şedinţa de Consiliu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările