Surse: Emanuel Ungureanu, care nu a prins loc eligibil pe listele USR la Cluj, cap de listă la Buzău

Surse: Emanuel Ungureanu, care nu a prins loc eligibil pe listele USR la Cluj, cap de listă la Buzău

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, în conferinţa în care şi-a anunţat divorţul de USR Cluj                           FOTO: Captură Facebook

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, care n-a prins loc eligibil la Cluj, va deschide lista USR pentru Camera Deputaţilor, la Buzău, sustin surse politice pentru „Adevărul”. Mutarea a fost girată de liderul partidului, Dan Barna.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vicepreşedintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor, deputatul USR Emanuel Ungureanu, şi-a anunţat plecarea din filiala USR Cluj la începutul săptămânii trecute, într-o conferinţă pe Facebook. Motivele plecării invocate de Ungureanu au fost existenţa unor „bisericuţe” şi „găşti”, dar şi un sabotaj din interior, practicat de colegi de-ai săi. Deputatul a dat şi câteva nume: preşedintele filialei, Cătălin Sălăgean, şi pe Elek Levente şi Radu Molnar. Acesta din urmă este şi cel care i-a luat faţa lui Ungureanu pe lista eligibilă. Deputatul a mai precizat că liderii  alianţei USR-PLUS n-au avut nicio legătură cu „mazilirea” sa.

Încă de atunci, Ungureanu nu a vorbit despre ieşirea din USR, ci doar despre schimbarea organizaţiei.„Nu voi ieşi din USR pentru că nu am intrat în acest partid pentru o funcţie. Voi ieşi din USR Cluj, conducerea organizaţiei m-a respins, l-au preferat pe colegul Radu Molnar. Mă voi transfera la altă organizaţie care mă sprijină şi mă apreciază”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările