Surse: Şedinţă cu scântei la PNL. Un lider din Bucureşti a cerut demisia lui Orban. Ce reacţie a avut preşedintele liberal

Surse: Şedinţă cu scântei la PNL. Un lider din Bucureşti a cerut demisia lui Orban. Ce reacţie a avut preşedintele liberal

Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Răzvan Sava, preşedintele demisionar al PNL Sector 4, i-a cerut demisia lui Ludovic Orban în şedinţa conducerii liberalilor, pe motiv că liderul naţional ar fi „sub scorul partidului“, potrivit unor surse din PNL.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fostul preşedinte al PNL Sector 4 a precizat, în şedinţa conducerii PNL, că nu e normal ca liderii de filiale să-şi dea demisiile, iar Ludovic Orban să rămână în fruntea partidului. Motivul: Ludovic Orban ar avea o intenţie de vot sub scorul partidului. 

Propunerea lui Sava a fost supusă la vot, dar aceasta nu a avut nicio şansă să treacă, fiind respinsă cu un vot covârşitor. 

Răzvan Sava şi alţi patru lideri ai filialelor din Bucureşti şi-au dat demisia din funcţiile de preşedinţi de organizaţie. De asemenea, şi-a depus demisia şi Cristian Buşoi, preşedintele PNL Bucureşti. 

În două săptămâni ar urma să fie găsite soluţii pentru asigurarea interimatului la filialele bucureştene. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările