Reacţia lui Liviu Dragnea după moartea Stelei Popescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a reacţionat după anunţul decesului actriţei Stela Popescu. Joi după-amiază, actriţa a fost găsită moartă în propriul apartament.

„Moartea actriţei Stela Popescu lasă un gol imens nu doar în lumea culturală a României, ci, mai ales, în sufletele noastre, ale celor care am apreciat-o şi îndrăgit-o atât de mult! Dumnezeu să o odihnească în pace!“, a afirmat Liviu Dragnea, pe pagina sa de Facebook. 

Actriţa Stela Popescu a murit, astăzi, la vârsta de 81 de ani. Actriţa a fost găsită la ora 15.50, de un echipaj SMURD, fară suflare, în propria casă.

„Un echipaj de-al nostru a fost la domiciliul dumneaei, în jurul orei 15.50 şi a găsit-o fără semne vitale“, a declarat doctorul Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti. „În momentul în care am ajuns la locaţie, era decedată de mai multe ore”, a completat medicul urgentist. 

Surse din Poliţia Capitalei au declarat pentru „Adevărul” că Stela Popescu ar fi murit în urma unui stop cardiorespirator, un echipaj de poliţie fiind trimis la faţa locului.

Te-ar putea interesa şi:

Stela Popescu a murit. A fost găsită de fiica adoptivă în propria casă. Actriţa ar fi făcut stop cardiorespirator 

Alexandru Arşinel, plângând în hohote la aflarea morţii Stelei Popescu: „Acum mă duc la ea acasă. Nu ştiu ce se întâmplă“

Ce spunea Stela Popescu despre teamă de moarte, într-un interviu acordat pentru Adevărul în 2012

Ultimul interviu al Stelei Popescu: „România e frumoasă, dar ne străduim din răsputeri s-o distrugem“. Ce planuri avea pentru luna decembrie

  

Stela Popescu, monolog de excepţie în serialul Las Fierbinţi despre situaţia învăţământului românesc

Reacţia lui Liviu Dragnea după moartea Stelei Popescu

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite