Va mai depune PSD moţiune de cenzură? Radu Oprea: „Avem voie să tragem un singur glonţ într-o sesiune”

Va mai depune PSD moţiune de cenzură? Radu Oprea: „Avem voie să tragem un singur glonţ într-o sesiune”

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Radu Oprea. FOTO: Facebook/ Radu Oprea

Referitor la o eventuală moţiune de cenzură, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, Radu Oprea, a declarat luni că dacă USR-PLUS îşi doreşte să iasă de la guvernare aceasta nu va mai avea sens. Social-democratul a anunţat că PSD nu mai vota un nou Guvern Cîţu şi nu va susţine un guvern minoritar.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Există un singur glonţ pe care avem voie să îl tragem într-o sesiune, iar acesta este într-o ţintă mişcătoare, dar care s-ar putea să dispară astăzi la ora 17, când se pare că vor binevoi să se întrunească şi să discute despre criza pe care PNL şi USR PLUS au generat-o în România”, a transmis Radu Oprea.

Întrebat la finalul şedinţei BPN al PSD de luni când va depune PSD o moţiune de cenzură, Radu Oprea a răspuns: „Totul este în funcţie de ceea ce hotărăsc astăzi cei de la guvernare, pentru că, dacă USR-PLUS îşi doreşte să iasă de la guvernare, moţiunea de cenzură nu îşi mai are sensul. Cu certitudine PSD nu va vota sub nicio formă un nou Guvern Florin Cîţu şi de asemenea nu vom susţine niciun guvern minoritar”. 
 
Social-democratul a mai fost întrebat ce altă formulă guvernamentală ar susţine PSD. 
 
„Este o decizie care va fi luată la momentul potrivit în forurile noastre statutare”, a explicat Radu Oprea.
 
Coaliţia de guvernare are, luni, prima şedinţă după demiterea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătăţii. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările