Marius Dangă este noul lider al filialei municipale PNL Iaşi. Fostul preşedinte Mihai Chirica nu a mai intrat în cursă, fiind implicat în mai multe dosare penale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
marius danga pnl iasi

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Marius Dangă, a fost ales duminică în funcţia de preşedinte al filialei municipale a PNL Iaşi.

Marius Dangă a obţinut 98 de voturi, în timp ce contracandidatul său a avut 16 voturi.

În cele două funcţii de prim-vicepreşedinte au fost aleşi consilierii locali Ciprian Bostan şi Eduard Boz.

„Le mulţumesc colegilor mei pentru încrederea acordată şi îi felicit pe toţi cei care au ales astăzi, după o perioadă cu multe provocări, să se implice în dezvoltarea Organizaţiei Municipale. Prioritatea noastră este consolidarea unei echipe unite care se va implica în evoluţia filialei şi oraşului nostru”, a declarat Marius Dangă, noul preşedinte al filialei municipale PNL Iaşi.

Alegerile pentru şefia organizaţiei judeţene vor avea loc pe 3 iulie. Până în prezent şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte actualul lider interimar al filialei, deputatul Alexandru Muraru.

Foştii lideri ai organizaţiei judeţene şi celei municipale din cadrul PNL Iaşi, respectiv Costel Alexe şi Mihai Chirica au renunţat la funcţii, fiind cercetaţi pentru comiterea unor fapte de corupţie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite