Macovei: „Cred că doamna Mănescu stă în vitrină, iar Fenechiu conduce în continuare Ministerul Transporturilor“

Macovei: „Cred că
doamna Mănescu stă în vitrină, iar Fenechiu conduce în continuare Ministerul
Transporturilor“

Europarlamentarul PDL Monica Macovei FOTO Arhiva Adevărul

Europarlamentarul PDL susţine că afirmaţiile lui Crin Antonescu, potrivit cărora Direcţia Naţională Anticorupţie s-ar afla sub control politic, „indică intenţia demolării sau a controlării politice a DNA“. Totodată, ea crede că Relu Fenechiu s-ar afla în continuare la conducerea Ministerului Transporturilor, deşi funcţia a fost, oficial, preluată de Ramona Mănescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Şi prietena lui de familie Ramona Mănescu a atacat DNA în faţa Comisiei Europene. Bănuia că va fi ministrul de serviciu care va trebui să semneze contractul de privatizare pentru CFR Marfă ? Şi nu voia să verifice procurorii legalitatea privatizării ?“, întreabă, retoric, Macovei, într-o postare publicată pe blogul personal.

În opinia lui Macovei, noul ministru al Transporturilor, liberala Ramona Mănescu, „stă în vitrină, cu pixul în mână, iar Fenechiu conduce Ministerul Transporturilor în continuare, în ciuda condamnării la 5 ani de închisoare de instanţa de fond“.

„Când spune că în PNL nu ar fi «infractori», Crin Antonescu ne spune că urăşte DNA şi pe procurorii şi judecătorii care au anchetat şi judecat membri ai PNL. Doar tot poporul ştie că sunt membri PNL condamnaţi ori în curs de judecată sau anchetă“, mai scrie Macovei.

Totodată, eurodeputatul PDL susţine că prioritatea USL „a fost şi este să scape de DNA, DIICOT şi ANI, adică să scape de dosare penale, să scape de incompatibilităţile şi conflictele de interese care îi încurcă şi îi enervează“.

„Un sfat pentru Crin Antonescu“, mai scrie Macovei, ar fi să evite să le ceară procurorilor o statistică. „Puteţi citi toate comunicatele publice ale DNA şi identifica singur partidele inculpaţilor. Găsiţi acolo şi PNL“, conchide Macovei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările