Klaus Iohannis, convorbire cu preşedintele Zelenskyy: Ne coordonăm cu partenerii noştri pentru a sprijini rapid Ucraina prin asistenţă umanitară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inquam Photos
Inquam Photos

Preşedintele Klaus Iohannis anunţă, într-un mesaj pe Twitter, că a avut o discuţie cu Volodymyr Zelenskyy, preşedintele Ucrainei, pentru a îl asigura de sprijinul României.

"Am avut o discuţie cu Preşedintele Zelenskyy pentru a-l asigura de sprijinul şi solidaritatea deplină a României în faţa agresiunii militare iresponsabile a Federaţiei Ruse şi pentru suveranitatea şi integritatea teritorială a Ucrainei. Ne coordonăm cu partenerii noştri pentru a sprijini rapid Ucraina prin asistenţă umanitară", a scris preşedintele Klaus Iohannis pe Facebook.

România a condamnat atacurile militare ale Federaţiei Ruse asupra Ucrainei.

NATO va activa planurile de apărare pentru Europa de Est pentru prima dată în istoria sa, după atacul Rusiei asupra Ucrainei, au declarat joi pentru DPA surse din cadrul Alianţei Nord-Atlantice.

Liderul rus Vladimir Putin a anunţat, joi dimineaţă, o operaţiune specială în Donbas. După anunţul preşedintelui Rusiei, au început să aibă loc explozii în oraşele Kiev, Odesa Harkov şi în estul Ucrainei.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite