Cîţu pune gând rău celor din Ministerul Transporturilor: fără gratuitate pe tren pentru angajaţi şi familiile lor. „Nu mi se pare normal”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu, premierul României. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Cîţu, premierul României. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Florin Cîţu a precizat că nu i se pare normal ca angajaţii din Ministerul Transporturilor şi familiile acestora să aibă parte de transport gratuit pe liniile de deplasare unde circulă trenuri ale acestei instituţii.

„Cereri au fost pentru asistenţă socială şi subvenţii. Trebuie să vină cu programe de reformă. Am aflat că la Ministerul Transporturilor, angajaţii şi familia circulă gratuit. E din 1999 (n.r. - prevederea). Nu mi se pare normal”, a declarat Florin Cîţu. 

Premierul nu a vrut să spună dacă va da sau nu bani în plus la Ministerul Transporturilor, acolo unde au fost cerute mai multe miiarde, dar el are în prezent pregătiţi doar 300 de milioane de lei. 

De asemenea, liderul de la Palatul Victoria a punctat faptul că a cerut o situaţia a tuturor companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor, pentru a analiza cheltuielile şi eficienţa acestora. 

Premierul nu a spus câţi bani vor fi alocaţi la rectificarea bugetară, dar a subliniat că va creşte deficitul de la 80 de miliarde la 82,5 miliarde lei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite