Ciolacu: Cei care vorbesc despre noi taxe şi impozite sunt cei care vor să îşi păstreze de fapt privilegiile şi luxul pe spatele românilor cinstiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD FOTO Inquam Photos / George Călin
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD FOTO Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că formaţiunea sa a câştigat alegerile cu un program de guvernare în care a propus scăderea impozitării muncii pentru românii cu venituri mici şi cei din clasa medie. Ciolacu a subliniat că „cei care vorbesc despre noi taxe şi impozite sunt cei care vor să îşi păstreze de fapt privilegiile”.

”PSD a câştigat alegerile cu un program de guvernare în care am propus scăderea impozitării muncii pentru românii cu venituri mici şi cei din clasa medie. Am promis un sistem de deduceri prin care să ajutăm familiile cu copii şi să stimulăm investiţiile în servicii publice de calitate. Asta vom face la guvernare”, a scris, vineri, Marcel Ciolacu pe Facebook.  

Preşedintele PSD susţine că ”cei care vorbesc despre noi taxe şi impozite sunt cei care vor să îşi păstreze de fapt privilegiile şi luxul pe spatele românilor cinstiţi”.  

„Avem o creştere economică bună datorată măsurilor corecte de sprijin pentru economie şi agricultură. Dar trebuie ca această creştere să se simtă urgent în buzunarele oamenilor care se luptă cu preţurile”, a mai scris Ciolacu 

PSD este într-o campanie de promovare a trecerii de la cota unică la o impozitare progresivă, schimbare cu care liberalii nu sunt de acord în prezent. Toate analizele ar urma să fie prezenatte de ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, la începutul lunii iunie.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite