Cine sunt oamenii care i-au făcut partid lui Dacian Cioloş. Membrii fondatori vin din avocatură, nu din România Împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Cioloş a lansat Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii (PLUS)
Dacian Cioloş a lansat Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii (PLUS)

Dacian Cioloş a lansat, sâmbătă, Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii (PLUS), formaţiune care a fost deja înregistrată la Tribunal şi face parte din registrul partidelor politice.

Fostul premier a menţionat că a luat această decizie întrucât cererea pentru Partidul Mişcarea România Împreună trenează în instanţă de mai bine de opt luni şi că aceasta va fi retrasă zilele următoare de la Tribunalul Bucureşti.

„Colegi de-ai noştri care împărtăşesc aceleaşi valori, aceleaşi principii, oameni anonimi, dar care vor să dea o mână de ajutor, au depus o cerere de înregistrare a unui partid politic“, a declarat Cioloş despre „oamenii dintre noi“ care au înregistrat partidul.

Potrivit cererii de înfiinţare a partidului înregistrate pe 28 septembrie la Tribunalul Bucureşti, membrii fondatori sunt Iordache Iulia, Daneş Raluca Florina şi Iordache Adrian Alexandru. Informaţii publice există doar despre doi dintre ei.

captura

Iordache Adrian Alexandru este partener în cadrul firmei de avocatură Iordache Partners, fiind avocat internaţional cu interese deosebite în dreptul afacerilor, litigii comerciale şi arbitrajul internaţional, dar şi în dreptul aviaţiei. El este convins că psihologia cognitivă va schimba acest secol în moduri profunde şi interesante.

captura

Daneş Raluca Florina a terminat Facultatea de Drept la Cluj şi este partener senior în cadrul aceleiaşi firme, cu experienţă în consultanţă şi litigiu. Are un portofoliu pro bono şi de interes public variat.

„Suntem gata să trecem la treabă. Însă avem nevoie de acest vehicul politic. Pentru noi, un partid politic nu este un scop în sine. Nu ne dorim un partid de dragul de a avea un partid şi de a face politică. Partidul este un instrument prin care să atingem nişte obiective pentru România”, a mai afirmat Dacian Cioloş.

Citeşte şi:

Cioloş, mutare-surpriză: a înregistrat la tribunal un nou partid: „Suntem gata! Acesta va fi partidul cu care vom schimba România în bine“. Ce nume are

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite