Români judecaţi în Germania pentru fraude în valoare de 733.000 de euro. Ar fi încasat alocaţii pentru copii care nu există

Români judecaţi în Germania pentru fraude în valoare de 733.000 de euro. Ar fi încasat alocaţii pentru copii care nu există

Românii au falsificat documente şi au încasat sume pentru copii care nici măcar nu există în realitate, asigurându-şi un venit constant timp de 7 ani. FOTO: Pixabay.com

Şase români stabiliţi în Germania sunt judecaţi pentru fraudă pentru că au încasat ilegal de la statul german alocaţii pentru creşterea copiilor în valoare de 733.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cinci bărbaţi şi o femeie cu vârstele cuprinse între 24 şi 41 de ani, au încasat în mod fraudulos diferite sume de bani sub formă de alocaţii în perioada aprilie 2013 şi august 2020, transmite Digi24. 

Românii sunt judecaţi săptămâna aceasta, la Koln pentru că au falsificat documente şi au încasat sume pentru copii care nici măcar nu există în realitate, asigurându-şi un venit constant timp de 7 ani. 

Aceleaşi persoane sunt cercetate pentru fraudă şi într-un alt dosar pentru că ar fi încasat ilegal 148.000 de euro, reprezentând sprijin financiar pentru familii afectate de coronavirus. Autorităţile au stabilit că şi această sumă a fost încasată în baza unor documente false. Acest proces va începe pe data de 22 septembrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările