Restricţii pe Autostrada Soarelui, pentru lucrări de remediere a degradărilor apărute la partea carosabilă

Restricţii pe Autostrada Soarelui, pentru lucrări de remediere a degradărilor apărute la partea carosabilă

Circulaţia a fost restricţionată pentru efectuarea unor lucrări de remediere a degradărilor apărute la partea carosabilă Foto: Arhivă

Centrul Infotrafic anunţă că, marţi, până la ora 17.00, sunt restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui pentru lucrări de remediere a degradărilor apărute la partea carosabilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, până la orele 17:00, circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, la kilometrul 18+350(loc. Cernica, jud. Ilfov), pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, sensul către Capitală, pentru efectuarea unor lucrări de remediere a degradărilor apărute la partea carosabilă”, a transmis, marţi, Centrul Infotrafic. 

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona cu restricţii şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările