Ministrul Apărării: Cred că devine atractivă cariera de militar. Vom avea două tipuri de voluntari în armata română

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dîncu: Vom încerca să aducem oameni tineri în armată Foto: MApN
Dîncu: Vom încerca să aducem oameni tineri în armată Foto: MApN

Ministrul Apărării Naţionale urmează să publice un proiect de lege care prevede două tipuri de voluntariat pentru militari, cei care vor fi voluntari în rezervă şi cei care vor efectua voluntar stagiul militar, a declarat, joi, ministrul Vasile Dîncu.

"Sunt bucuros să lansăm în această perioadă şi în viitor câteva oferte pentru a aduce voluntari în Armata Română, în două variante, atât voluntari în rezervă, cât şi stagiul militar voluntar. Va apărea într-o lege pe care o vom publica foarte repede. Vom încerca prin aceasta să înnoim, să aducem oameni tineri în armată şi cred că devine atractivă cariera de militar", a explicat ministrul Apărării Naţionale, conform Agerpres.

Vasile Dîncu a participat, joi, la sediul comandamentului Diviziei 4 nterie "Gemina" din Cluj-Napoca, la ceremonia de predare-primire a comenzii diviziei şi la ceremonia de trecere în rezervă a generalului-maior Dorin Blaiu, care a asigurat comanda. 

De asemenea, Vasile Dîncu a participat, la Aeroportul Internaţional "Avram Iancu", la Conferinţa internaţională "Aviation-Event 2022 CLJ", unul dintre cele mai importante evenimente ale aviaţiei europene, desfăşurat în premieră în România şi în Europa de Est.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite