G4Media: Suspectul de la Caracal a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere şi al unui indiciu primit de la DIICOT Dolj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspectul din cazul ororilor de la Caracal a fost depistat cu ajutorul camerelor private de supraveghere de pe traseul pe care îl parcurgea cu maşina şi al unui indiciu preţios furnizat de DIICOT Dolj procurorului Cristian Popescu de la Parchetul Judecătoriei Caracal, cel care a instrumentat iniţial cazul, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare.

G4Media.ro a reconstituit, cu ajutorul unor surse din preajma anchetei, filmul investigaţiei Parchetului Judecătoriei Caracal, de joi, 25 iulie.

La ora 15:30: dosarul a fost înregistrat la Parchetul Judecătoriei Caracal. Părinţii fetei au anunţau dispariţia în cursul dimineţii acelei zile la poliţie. Fata dispăruse de miercuri. Joi, la ora 11, fata a sunat la 112 din locuinţa suspectului, conform g4media.ro

Imediat, procurorul ar fi emis ordonanţă provizorie de 48 de ore pentru interceptare şi localizare a 3 numere de telefon: cel al victimei, cel de pe care s-a apelat 112 şi cel de pe care a fost sunată mama fetei de un necunoscut (detalii aici)

19:15: procurorul de caz a primit informaţia de la poliţie şi STS că fata ar putea fi la trei adrese dintr-o comună învecinată.

19:50: Procurorul a avut mandatele de percheziţie emise de judecător.

19:58: Procurorul şi poliţia au intrat în cele 3 locaţii. În urma percheziţiilor si a verificărilor în zonă, nu s-a descoperit nimic relevant.

21:00: percheziţiile în locaţiile greşite s-au încheiat, după care procurorul de caz a continuat verificările prin vizionarea imaginilor stocate de camerele de supraveghere de pe presupusul traseu al maşinii. E vorba de 5 camere de supraveghere, ale unor firme sau imobile private.

Informaţia de aur: Procurorul de la DIICOT Dolj, cel care avea dosarul cu dispariţia fetei din aprilie, le-a furnizat procurorilor de la Caracal indiciul că, în cazul lui, apărea o maşină Renault break si le-a dat imaginea. Procurorii din Caracal au căutat apoi maşina pe imagini.

Joi, ora 23:00: Procurorul de caz a anunţat judecătorul de serviciu că ar putea să solicite mandat de percheziţie în acea noapte.

Vineri, ora 2:00: Procurorii au aflat proprietarul Renault. Au trimis echipaje de poliţie în zonă pentru verificări, însă nu ar fi fost identificată nici o activitate suspectă.

2:20: Procurorul de caz a solicitat mandate de percheziţie la adresa suspectului şi la alte două adrese, cu care acesta avea legătură.

3:05: Procurorul a primit mandatele de la judecătorie.

3:15: Mandatele au fost predate ofiţerului de serviciu de la poliţie, care ar fi spus, iniţial, nu mai era nimeni din echipă la sediu. Poliţiştii au mers la domiciliul suspectului, dar nu au intrat în locaţie şi au aşteptat ora 6 dimineaţa.

Citeste articolul în întregime pe G4Media.ro

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite