Autorităţile sanitate au suspendat activitatea a două unităţi de învăţământ. Copiii vor învăţa în regim online - DOCUMENT

Autorităţile sanitate au suspendat activitatea a două unităţi de învăţământ. Copiii vor învăţa în regim online - DOCUMENT

Imagine: Inquam Photos / Octav Ganea

Două unităţi de învăţământ din Bucureşti vor trece în sistem online ca urmare a hotărârii Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă. Activitatea Grădiniţei GAN EDEN din sectorul 4 şi cea a Şcolii gimnaziale nr. 169 din sectorul 6 a fost suspendată, înformează Prefectura Capitalei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
„Având în vedere evoluţia pandemiei de COVID-19 cauzată de noul coronavirus SARS-CoV-2 şi a ratei de incidenţă cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile la nivelul Municipiului Bucureşti cu valoarea de 2,42 la mia de locuitori (…) Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a hotărât suspendarea activităţii didactice ce presupune prezenţa fizică, la nivelul următoarelor unităţi de învăţământ:
  • Grădiniţa GAN EDEN- str. Vitejescu nr 9, sector 4 ;
  • Şcoala gimnazială nr. 169- Str. Paşcani nr 92, sector 6”, se arată în comunicatul Prefecturii Bucureşti.
Suspendarea activităţii didactice este pentru o perioadă de 14 zile, până la data de 12.03.2021 inclusiv, începând cu data de 26.02.2021.
 
Pe perioada suspendării, procesul de învăţământ la unităţile menţionate mai sus se va desfăşura în sistem online.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările