FOTO Ofiţeri şi subofiţeri, avansaţi în grad înainte de termen de Ziua Jandarmeriei Române

FOTO Ofiţeri şi subofiţeri, avansaţi în grad înainte de termen de Ziua Jandarmeriei Române

Doi subofiţeri au fost avansaţi în grad înainte de termen

Jandarmii sălăjeni au sărbătorit, joi, 3 aprilie, Ziua Jandarmeriei Române, printr-un eveniment festiv, la care au participat, alături de lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, şi oficialităţi locale şi jurnaliştii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ziua Jandarmeriei Române a fost prilej de bucurie în special pentru patru lucrători ai IJJ Sălaj, care au fost avansaţi în grad înainte de termen. Astfel, prin ordin al  Ministrului Afacerilor Interne, au fost înantaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim, maiorul Călin Cosma, care este de acum locotenent colonel, şi căpitanul Vasile Fărcaş, avansat la gradul de maior. De asemenea, prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, pentru „îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu”, plutonierul Petru Gora a fost avansat înainte de termen la gradul de plutonier major, iar plutonierul major Daniel Dărăbant, la cel de plutonier adjutant. Deasemenea, inspectorul şef al unităţii a recompensat cu ”citare prin ordin de zi pe unitate” 15 ofiţeri şi 16 subofiţeri, iar alţi 19 ofiţeri şi 87 de subofiţeri au fost recompensati cu „mulţumiri”, conform regulamentelor militare.
 
La festivităţile organizate joi, la IJJ, au participat ca invitaţi, subprefectul judeţului Sălaj, Lucian Băican, primarul municipiului Zalău, Radu Căpîlnaşiu, şefi de instituţii cu care Jandarmeria cooperează şi colaborează, cadre în rezervă sau retragere, ofiţeri şi subofiţeri din inspectorat.
 
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările