VIDEO Incendiu la un depozit comercial din Vaslui care a fost cuprins de flăcări şi în urmă cu trei ani

VIDEO Incendiu la un depozit comercial din Vaslui care a fost cuprins de flăcări şi în urmă cu trei ani

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui intervin la această oră la stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit comercial, situat la ieşirea din municipiu spre Bacău.

Ştiri pe aceeaşi temă

La faţa locului, într-o primă fază, au fost dirijate cinci autospeciale ale ISU cu 19 pompieri militari. Potrivit reprezentanţilor ISU, incendiul a fost localizat în partea de nord a depozitului.

„Au ars diverse materiale, mase plastice, diferite textile, cărbune. La momentul actual, se acţionează pentru lichidarea incendiului”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui. În sprijinul pompierilor vasluieni a fost trimis şi un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bârlad. 

Acelaşi depozit comercial a mai fost afectat de un incendiu violent şi în octombrie 2017. Atunci, spaţiile comerciale care se întindeau pe aproape 1.000 de metri pătraţi au fost afectate de incendiu, pierderile fiind uriaşe.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui,atunci incendiul a fost provocat de un scurt circuit la un tablou electric din interiorul depozitului iar o serie de nereguli şi materialele uşor inflamabile depozitate în interior au favorizat extinderea flăcărilor cu repeziciune.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: