Tragedie într-un supermarket din Timişoara. Adjuncta şefului de magazin, în vârstă de 31 de ani, a murit

Tragedie într-un supermarket din Timişoara. Adjuncta şefului de magazin, în vârstă de 31 de ani, a murit

O angajată a unui magazin Lidl a murit după ce a intrat în stop cardio-respirator FOTO Arhivă

O tânără de 31 de ani, angajată a unui magazin Lidl din Timişoara, a murit miercuri seara după ce i s-a făcut rău la serviciu. Primele date ale anchetei arată că tânăra a suferit un infarct.

O angajată a unui magazin Lidl din Timişoara a murit miercuri seara în timp ce era la serviciu. Tinerei, în vârstă de 31 de ani, i s-a făcut rău. Potrivit şefului ITM Timiş, Pavel Kasai, medicii ajunşi la faţa locului au încercat fără succes să o resusciteze pe tânără. Tânăra era adjuncta şegului de magazin. Şeful ITM a declarat că la faţa locului a fost trimis şi un inspector de muncă, dar decesul tinerei nu se încadrează în categoria accidentelor de muncă, moartea fiind din cauze patologice.

În urma incidentului, magazinul a fost închis de îndată, iar clienţii au fost anunţaţi că supermarketul va fi redeschis joi. Reprezentanţii Lidl nu au dorit să ofere un punct de vedere. Surse din cadrul companiei au declarat pentru „Adevărul” că la ultima vizită medicală, angajata care a murit în urma stopului cardio-respirator nu a prezentat probleme.

În cursul săptămânii trecute, un client al unui magazin Lidl din Timişoara a murit după ce a suferit un infarct. „Ca urmare a incidentului petrecut astăzi, 19 februarie 2020, în magazinul Lidl de pe strada Iosif Bulbuca, din Timişoara, când unui client i s-a făcut rău la scurt timp după ce a intrat în magazin, dorim să transmitem gândurile şi sincerele noastre condoleanţe familiei greu încercate în aceste momente. Colegii noştri au intervenit imediat, atât pentru acordarea primului ajutor, cât şi pentru apelarea serviciului de urgenţă 112, însă, din păcate, eforturile salvatorilor au fost zadarnice. Totodată, le cerem scuze clienţilor noştri care au fost expuşi, fără voia lor, la intervenţia autorităţilor competente“, au transmis atunci reprezentaţii Lidl.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: