Timişoara: Garderoba de toamnă aduce înapoi anii `80

Timişoara: Garderoba de toamnă aduce înapoi anii `80

Timişoara: Garderoba de toamnă aduce înapoi anii `80

Stofa englezească, îmbinată cu mătase şi catifea reprezintă cea mai căutată combinaţie a acestui sezon. Propunerile vestimentare prezentate de marii creatori de modă includ în creaţiile lor pantalonii de piele şi umerii marcaţi.

Moda anilor `80 se încăpăţâneză să rămână în garderobele doamnelor şi domnişoarelor, puţine haine cu inspiraţie din anii `40 reuşind să-şi facă loc printre pantalonii de piele şi rochiţele mulate.
„Să ştiţi că moda anilor `80 o ţine tot aşa, nu trece, este şi anul acesta cea mai căutată. Însă, dacă hainele sunt o inspiraţie a acelor ani, botinele cu piele întoarsă, stil retro, putem spune că aparţin mai degrabă anilor `40 sau `30”, a descris Marica Portik, consilier modă.

Ce au căutat fetele până acum
Fetele care nu au aşteptat ieşirea pe rampa de prezentare a celor mai noi tendinţe au dat deja buzna în magazinele de haine trendy. Vânzătoarele din aceste magazine enumeră printre achiziţiile cele mai frecvente rochiţele, blugii închişi la culoare sau puloverele subţiri, majoritatea accentuate de un verde pal închis. Astfel de achiziţii, care se încadrează desăvârşit în noua tendinţă, slăbesc consistent portofelele femeilor care doresc să poarte şi anul acesta haine la modă. Pentru o pereche de blugi în tendinţe şi un pulover subţire, cărămiziu, doamnele ajung să scoată din buzunare şi 250 de lei.
„Majoritatea fetelor întrebă de haine cu umeri laţi şi mâneci bufante, croială care se potriveşte de minune la fetele înalte. În orice caz, griul şi movul rămân în tendinţe. De asemenea, albastrul sau verdele electric şi roşul puternic sunt admirate în lumea modei”, a mai spus Marica Portik.
„Must-have-ul” anotimpului este pelerina, cărămizie sau de un verde pal, ea putând fi combinată cu volume mari şi accesorii precum nasturii.

Preţuri electrizante la culori electrice
În marile magazine, hainele în tendinţă au atârnate de ele etichete cu sume mari. Astfel,  botinele se pot achiziţiona cu 350 de lei, bluziţele subţiri ajung şi la suma de 150 de lei, sacoul lung, din bumbac, scoate din buzunarele clientelor şi 250 de lei, iar cămăşile subţiri, cu motive de toamnă, costă 100 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările