Târgul amenajat de Ionuţ Nasleu în Piaţa Traian a devenit istorie. Căsuţele din lemn au ajuns în Piaţa Badea Cârţan

Târgul amenajat de Ionuţ Nasleu în Piaţa Traian a devenit istorie. Căsuţele din lemn au ajuns în Piaţa Badea Cârţan

Centrul zonei istorice Traian a fost eliberat de căsuţele din lemn FOTO Liviu Cocean

Noua conducere a Pieţei SA din Timişoara a început curăţenia în Piaţa Traian. Căsuţele montate de fostul şef de la Pieţe, Ionuţ Nasleu, au fost mutate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Una dintre primele decizii pe care le-a luat Liviu Cocean din postura de director general al Pieţe SA din Timişoara, a fost de sistare a activităţii pentru căsuţele de la "Târgul de produse tradiţionale" din Piaţa Traian.  
 
„Am evidenţiat atunci motivele ce ţin de eficienţa economică, dar mi-am exprimat şi convingerea că putem găsi o "casă" mai potrivită pentru acest frumos ansamblu, o locaţie care să asigure beneficii atât cetăţenilor şi comercianţilor, cât şi societăţii noastre”, a anunţat Cocean. 
 
În acest week-end, toate căsuţele din lemn, montate de Ionuţ Nalseu, fostul şef de la Pieţe, în urma unei investiţii de circa 50.000 de euro, au fost luate din centrul cartierului istoric. Acestea au fost duse în Piaţa Badea Cârţan, unde urmează să fie închiriate comercianţilor de acolo.  
 
„Într-o operaţiune în mare viteză, am reuşit să mutăm toate căsuţele din Piaţa Traian, lucru care părea greu de crezut la început. Doresc să le mulţumesc pe această cale tuturor colegilor care ne-au ajutat începând cu STPT, SDM şi nu în ultimul rând Poliţiei Locale Timişoara. Aceste căsuţe vor funcţiona de acum înainte ca parte componentă a Pieţei Badea Cârţan”, a transmis Liviu Cocean. 
 
În Piaţa Traian a mai rămas doar mica scenă din lemn, însă şi acesta va dispărea în scurt timp.  
 

Vă mai recomandăm:

FOTO Atmosferă sătească în Piaţa Traian, la prima ediţie a Târgului de produse tradiţionale ţărăneşti

Piaţă agroalimentară în Traian, ca acum o sută de ani FOTO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările