Deputatul Ion Stan cere solidarizarea PSD cu Adrian Năstase

Deputatul Ion Stan cere solidarizarea PSD cu Adrian Năstase

Ion Stan

Într-o scrisoare deschisă adresată liderilor de filiale şi parlamentarilor PSD, fostul şef al organizaţiei Dâmboviţa, Ion Stan, cere convocarea imediată a CExN şi CN a PSD pentru asumarea unei poziţii de solidaritate cu Adrian Năstase.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deputatul PSD susţine că procesul în care a fost condamnat Adrian Năstase este un proces al campaniilor electorale ale PSD şi acuză faptul că lideri marcanţi ai partidului "se ascund în spatele fotoliilor de demnitari".

"Deşi PSD are în aceste momente o mare şi gravă problemă, care a ieşit la iveală odată cu tentativa de suicid a lui Adrian Năstase, liderii marcanţi ai partidului tac, iar miniştrii partidului se ascund în spatele fotoliilor de demnitari pe care le ocupă în Guvernul Ponta. Procesul în care Năstase a devenit victima strategiilor de luptă împotriva corupţiei lui Traian Băsescu şi Monica Macovei nu a fost procesul lui Năstase, ci procesul campaniilor electorale ale PSD din anul 2004", a scris Ion Stan în scrisoarea deschisă adresată liderilor organizaţiilor judeţene ale PSD.

Ion Stan mai susţine că tăcerea liderilor PSD în această chestiune demonstrează "o atitudine laşă".

"Tăcerea noastră, a tuturor, ne acoperă de ruşine şi atitudinea laşă în care ne complacem sună a vinovăţie colectivă pentru «aşa zisele ilegalităţi» de care suntem acuzaţi că le-am fi săvârşit în campania pentru alegerile generale şi prezidenţiale din 2004", a mai scris Stan, conform Mediafax.

De aceea, susţine deputatul PSD, liderii social-democraţi trebuie să-şi asume o atitudine corectă. "Vă adresez rugămintea de a solicita conducerii PSD convocarea de urgenţă a unei reuniuni a Comitetului Executiv Naţional şi a Consiliului Naţional pentru a analiza situaţia creată şi pentru a exprima o poziţie publică de solidaritate cu Adrian Năstase şi cu familia acestuia", a mai scris Stan în scrisoarea citată.


Ion Stan a fost demis, luni, de la preşedinţia PSD Dâmboviţa şi înlocuit cu noul preşedinte al CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările