COVID-19 a răpus „sufletul bun al mocăniţei de la Moldoviţa”

COVID-19
a răpus „sufletul bun al mocăniţei de la Moldoviţa”

FOTO:Facebook/Georg Hocevar

Ioan Popescu, mecanicul mocăniţei de la Moldoviţa, judeţul Suceava, a murit la vârsta de 68 de ani, după ce s-a infectat cu noul virus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mecanicul mocăniţei de la Moldoviţa, Ioan Popescu, cunoscut de comunitatea locală ca Nelu Popescu, s-a stins din viaţă, în cursul zilei de marţi, 19 octombrie, pe un pat al Spitalului Judeţea „Sf. Ioan cel Nou”.

El s-a infectat cu noul virus, a fost internat mai întâi la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc, de unde a fost transferat la Suceava, pentru că starea sa de sănătate se degradase. 

În ciuda eforturilor depuse, medicii nu au reuşit să îl salveze pe bărbatul care a plimbat zeci de mii de oameni cu trenul turistic din Bucovina.

După decesul mecanicului, proprietarul mocăniţei, Georg Hocevar, a scris un mesaj pe contuş său de Facebook.

„Trebuie să dau cea mai tristă şi dureroasă veste că prietenul meu Nelu Popescu, sufletul bun al Mocăniţei Huţulca, a decedat în aceasta noapte de urmările unei boli foarte grave, după o suferinţă foarte scurta. Plecarea lui în lumea cealaltă lasă un gol care nu se poate închide niciodată. Dumnezeu să îl odihnească!”. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Surse: Primele tensiuni între Cîţu şi Iohannis. Motivul: noua nominalizare de premier a PNL

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările