Ialomiţenii pot plăti online factura de salubritate. Cum trebuie să procedeze

Ialomiţenii pot plăti online factura de salubritate. Cum trebuie să procedeze

Factura de salubritate pote fi plătită şi online FOTO Facebook/Municipiul Slobozia

Locuitorii din Slobozia pot achita factura de salubritate şi online prin PayPoint. Autorităţile locale îi învaţă pe cetăţeni cum să procedeze pentru a nu se mai deplasa la casierii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Începând cu 1 aprilie 2021, utilizatorii serviciului public de salubrizare pot achita facturile de salubritate prin:
Serviciul de plată online, disponibil pe site-ul https://www.polaris.ro. Click aici pentru a accesa ghidul: https://sloboziail.ro/img/Ghid-Plata-Polaris.jpg Serviciul de plată prin PayPoint este disponibil în toate magazinele cu sigla PayPoint.
 
Conform Primăriei Slobozia, aceste două modalităţi sunt funcţionale pentru facturile emise după data de 1 Aprilie 2021, unde codul de bare şi ID punct de lucru sunt compatibile cu baza de date a aplicaţiilor recent implementate.
În cazul în care doreşti să accesezi şi alte modalităţi de plată precum Virament Bancar / Transfer Bancar poţi accesa opţiunile disponibile pe site-ul Polaris: https://polaris.ro/facturi_plati.aspx, au transmis reprezentanţii administraţiei locale.
 
 Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările